• Ju mirëpresim në tonë faqen e internetit!
  • BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3

aplikimi i produktit

Shijiazhuang Super Trading Co, Ltd, u themelua në vitin 2003 e cila gjendet në No.19 Xiyayuan, Lianmengxiaoqu, Shijiazhuang Hebei, Kinë. Ne jemi kryesisht kanë të bëjnë me natyrë sportive dhe veshje të gjuetisë importuese dhe eksportuese të biznesit.